logo WebCollab
Websites, webshops en webapplicaties op maat

Hoe gaat WebCollab te werk?

WebCollab werkt steeds op maat van elke klant. Elke website wordt opgebouwd vanaf nul, geen templates dus!
Ontdek hoe WebCollab te werk gaat:

1Kennismakend gesprek

Tijdens een verkennend gesprek luister ik uitgebreid naar jouw wensen! Ik probeer je ook inspiratie te geven door je enkele websites te tonen. Zo krijg je een idee van wat je al dan niet mooi vindt. Ten slotte breng ik graag zelf nog wat idee├źn aan.

Naar aanleiding van de huidige toestand van het coronavirus worden persoonlijke afspraken tijdelijk vervangen door een videogesprek.

2Eerste ontwerp

Op basis van de informatie uit het kennismakend gesprek maak ik een eerste ontwerp van de website, webshop of webapplicatie. Je krijgt het ontwerp te zien en kan aangeven welke elementen je goed vindt, en welke juist niet. Ik blijf het ontwerp bijwerken totdat je helemaal tevreden bent.

3Realisatie

Nu het ontwerp vastligt ga ik voor je aan de slag. Ik zet het ontwerp om in een website. Een vaste levertermijn is er niet. Dat is immers afhankelijk van de omvang van het project en hoe druk het is op dat moment.

Uiteraard kunnen we in overleg een streefdatum vastleggen en kan je project (tegen betaling) prioriteit krijgen.

4Onderhoud & ondersteuning

Ook na het lanceren van je website, webshop of webapplicatie help ik je graag verder. Of het nu gaat om technische updates, het bijwerken van de inhoud van je website of het aanpassen van het ontwerp... WebCollab helpt je graag!

Zo kan jij je volledig blijven focussen op de activiteiten van je onderneming. 
Contacteer mij vrijblijvend voor de mogelijkheden via [email protected].