logo WebCollab
Wandelclub Egmont


Over het project

In 2015 zocht Wandelclub Egmont een nieuwe website. De twee huisstijl kleuren van de club werden opgenomen in de nieuwe website en alle inhoud werd in een modern jasje gestoken.

In een vlaag van enthousiasme bouwde ik een nieuwe website voor de club, die uiteindelijk in de smaak bleek te vallen. Tot vandaag ben ik verantwoordelijk voor zowel de technische als inhoudelijke updates. Uiteindelijk heeft dit project de rode draad binnen mijn opleiding bepaald én geleid tot de lancering van WebCollab in 2020.

In tegendeel tot in 2015, hebben smartphones en tablets nu een belangrijk aandeel bij de bezoekers. De website wordt dan ook stapsgewijs vernieuwd met een mobiele versie.

Over de klant

Wandelclub Egmont is de lokale wandelclub te Zottegem. De club heeft diverse activiteiten zoals een maandelijkse midweektocht, enkele keren per jaar een bijzondere tocht, gr-tochten, busreizen én meerdaagse reizen. De wandelclub startte als kleine waarde maar groeide fors doorheen de jaren. In 2019 had de club maar liefst 1400 leden.

Wist je dat WebCollab ook het onderhoud van jouw website kan overnemen?
Zo hoef jij je geen zorgen maken over je website. Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!