logo WebCollab
Casa El Corasueño


Over het project

Pieter & Veerle waren op zoek naar een website die een echt vakantiegevoel uitstraalt. Op hetzelfde moment was ik op zoek naar een project voor mijn eindproef in het secundair onderwijs. Samen gingen we aan de slag en uiteindelijk kwamen we tot een mooi eindresultaat! Intussen kreeg de website een volledige make-over met oranje-gele accenten die dat vakantiegevoel extra aanwakkeren. De website bevat veel foto’s die je meteen een idee geven van de b&b en de omgeving. Bovendien is de website volledig geschikt voor mobiele toestellen én beschikbaar in 4 talen.

Verder maken ze ook gebruik van de privacywall en de WebCollab-fotogalerij.
Bezoek de website en je zal meteen begrijpen waarom Pieter & Veerle verliefd werden op deze prachtige streek!

Over de klant

De roots van de uitbaters Pieter & Veerle liggen in België maar enkele jaren geleden verloren ze hun hart aan de prachtige streek. Ze besloten in 2017 een bed & breakfast te openen met 4 kamers in het zonnige Spanje!

De b&b Casa El Corasueño, met vier volledig vernieuwde gastenkamers, is de ideale uitvalsbasis om Andalusië te ontdekken en verkennen! De streek heeft voor ieder wat wils, wandelen en fietsen of liever de cultuur opsnuiven in de vele dorpjes en steden, natuurgebieden in de bergen verkennen of ontspannen aan de kust. Zowel de actieve vakantieganger als de rustzoeker is er aan het juiste adres!

Wil jij ook een website geschikt voor mobiele apparaten met privacywall? Contacteer mij vrijblijvend voor meer info!