logo WebCollab
Websites, webshops en webapplicaties op maat

Wat is de missie van WebCollab?

WebCollab wil iedereen de kans geven om hun onderneming of idee (ook) online een mooie invulling te geven. Het belang van een (goede) website wordt immers onderschat. WebCollab werkt zowel voor nieuwe als meer ervaren ondernemers maar ook voor particulieren.

Nieuwe ondernemersAls nieuwe onderneming is het belangrijk meteen mee op de digitale kar te springen. Ik help je graag met een website maar denk ook graag mee over eventuele webapplicaties waarmee jij jouw onderneming vanaf dag 1 eenvoudig kan beheren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boekingssysteem of een webapplicatie om je klanten bij te houden die je heel makkelijk kan openen op je laptop, smartphone en tablet.

Ervaren ondernemers Je hebt al (heel wat) ervaring als ondernemer maar je wil nu ook graag online je onderneming lanceren? Geen probleem! WebCollab helpt je graag!

WebCollab denkt graag met je mee tijdens het volledige proces en je kan dan ook rekenen op de nodige inspiratie en tips. Daarnaast neem ik graag het onderhoud van je website, webshop of webapplicatie over. Zo kan jij je blijven focussen op je activiteiten als ondernemer.

Particulieren Ook particulieren die een bepaalde idee willen lanceren of graag een persoonlijke website wensen kunnen bij WebCollab terecht. Ik probeer een aantrekkelijke én duidelijke website te maken waarmee je jouw idee kunt pitchen. Of wil je je eigen blog starten? We zoeken samen naar een stijl (lettertype, website lay-out etc.) die volledig bij je past.


Hoe gaat WebCollab te werk?

WebCollab werkt steeds op maat van elke klant. Elke website wordt opgebouwd vanaf nul, geen templates dus!
Ontdek hoe WebCollab te werk gaat:

1Kennismakend gesprek

Tijdens een verkennend gesprek luister ik uitgebreid naar jouw wensen! Ik probeer je ook inspiratie te geven door je enkele websites te tonen. Zo krijg je een idee van wat je al dan niet mooi vind. Ten slotte breng ik graag zelf nog wat ideeën aan.

Naar aanleiding van de huidige toestand van het coronavirus worden persoonlijke afspraken tijdelijk vervangen door een videogesprek.

2Eerste ontwerp

Op basis van de informatie uit het kennismakend gesprek maak ik een eerste ontwerp van de website, webshop of webapplicatie. Je krijgt het ontwerp te zien en kan aangeven welke elementen je goed vindt, en welke juist niet. Ik blijf het ontwerp bijwerken totdat je helemaal tevreden bent.

3Realisatie

Nu het ontwerp vastligt ga ik voor je aan de slag. Ik zet het ontwerp om in een website. Een vaste levertermijn is er niet. Dat is immers afhankelijk van de omvang van het project en hoe druk het is op dat moment.

Uiteraard kunnen we in overleg een streefdatum vastleggen en kan je project (tegen betaling) prioritieit krijgen.

4Onderhoud & ondersteuning

Ook na het lanceren van je website, webshop of webapplicatie help ik je graag verder. Of het nu gaat om technische updates, het bijwerken van de inhoud van je website of het aanpassen van het ontwerp... WebCollab helpt je graag!

Zo kan jij je volledig blijven focussen op de activiteiten van je onderneming. 
Contacteer mij vrijblijvend voor de mogelijkheden via [email protected].